El nostre compromís

Palmyra és una companyia que desenvolupa i gestiona diversos tipus de projectes i serveis:
lloguer d'apartaments turístics, servei de canvi de moneda, compra/venda d'immobles i administració de comunitats de propietaris.

Les nostres activitats se centren a Salou, Costa Daurada, seu de Port Aventura, a prop de Barcelona, amb l'aeroport de Reus i l'estació de l'AVE. Salou és a Europa, una destinació turística de primer ordre.

A Fincas Palmyra volem que els nostres clients tinguin la millor experiència possible. Sabem que planificar unes vacances o comprar una casa poden ser projectes amb incerteses. La nostra llarga experiència, el nostre coneixement de la zona i la nostra xarxa local ens permeten oferir suport i professionalitat.

Avui dia, per organitzar les vacances, es pot fer una reserva en línia, pagar a distància, recollir una clau amb un codi, enviar sol·licituds per Xat, etc. Tot això sense contacte directe amb ningú.
Aquestes opcions les oferim totes a Palmyra, i molt més: Un equip d'experts que coneix perfectament la destinació, els productes i que pot ajudar en qualsevol cosa, a qualsevol moment.

Som una empresa familiar i ens importa molt la relació de proximitat que tenim amb els nostres clients. Som molt atents a la seva experiència, els escoltem i valorem els vostres comentaris per millorar permanentment la nostra oferta i adaptar-nos a noves expectatives.